در حال بارگذاری ...
...

«:"شب" را برای جشنواره تئاتر فجر دو سال پیش نوشته بودم اما بنا به دلایلی برای اجرا آماده نشد. با توجه به موضوعات جشنواره تئاتر بانوان با نگرشی نو‌ متن را بازنویسی کردم.

«:"شب" را برای جشنواره تئاتر فجر دو سال پیش نوشته بودم اما بنا به دلایلی برای اجرا آماده نشد. با توجه به موضوعات جشنواره تئاتر بانوان با نگرشی نو‌ متن را بازنویسی کردم.

نویسنده"شب" گفت:«این نمایشنامه در جامعه معاصر به دنبال اشتباهات تاریخی ایرانیان نسبت به زنان و تأثیرات آن می‌پردازد.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از جشنواره تئاتر بانوان، محمدامیر یاراحمدی گفت:« "شب" نمایشنامه‌ای معاصر است. این اثر به رفتارها و کنش‌های ظالمانه‌ای که در طول سال‌ها و قرن‌ها بر زنان ایران روا داشته شده، می‌پردازد. در این نمایشنامه به تأثیرات این رفتارها در سالیان بعد روی نسل معاصر و آسیب‌هایی که از این جریانات باقی مانده توجه شده است. گاهی خود جامعه نیز متوجه نمی‌شود تاوان چه خطای تاریخی را پس می‌دهد و عواقبی که این گونه خطاها در بر دارند تا چند نسل می‌تواند جامعه‌ای را تحت تأثیر قرار دهد.»
وی افزود«:"شب" را برای جشنواره تئاتر فجر دو سال پیش نوشته بودم اما بنا به دلایلی برای اجرا آماده نشد. با توجه به موضوعات جشنواره تئاتر بانوان با نگرشی نو‌ متن را بازنویسی کردم.»
یاراحمدی گفت:«تصور می‌کنم فرصت‌هایی همچون جشنواره تئاتر بانوان چنان چه سبب تبیین حقوق اجتماعی زنان و حضور آنان در عرصه‌های فرهنگی شود، حرکتی در جهت شکوفایی و پیشبرد اهداف اجتماعی بانوان خواهد بود. اما اگر این جشنواره‌ها تنها به شکل موضوعی برگزار شوند و هدفشان جداسازی اقشار مختلف اجتماع باشد چندان موافق به برگزاری آن نیستم. هر چند حضورآقایان در جشنواره تئاتر بانوان فرض اخیر را منتفی کرده است.»